Η NET FORCE χρησιμοποιεί προγράμματα αυτόματης διαχείρισης της φιλοξενίας ονομάτων χώρου στο internet καθώς και για την ανανέωση και κατοχύρωση των ονομάτων αυτών.

 

Οι πελάτες μας ενημερώνονται αυτόματα από το πρόγραμμα μας και από το ΙΤΕ αναφορικά με τις ημερομηνίες λήξεων των ονομάτων που κατέχουν. Οι ενημέρωση αυτή γίνεται αποκλειστικά με email, με αυτόματο τρόπο, οπότε για αυτό το λόγο οφείλουν οι πελάτες μας να διατηρούν πρόσβαση στο email που έχουν δηλώσει.

 

Κάθε κάτοχος ονόματος μπορεί να ανανεώσει οποιαδήποτε στιγμή χωρίς την δική μας συμμετοχή τα ονόματα που κατέχει ή να κατοχυρώσει νέα εφόσον η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα μέσω paypal. Εάν η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την άμεση κατοχύρωση η ανανέωση ονόματος ή άλλης υπηρεσίας καθόσον θα πρέπει κάποιος να ελέγξει τις καταθέσεις και να ενημερώσει το πρόγραμμά μας κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει αυτόματα ούτε κατ’ ανάγκη γίνεται αυθημερόν.

Όταν γίνεται κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό θα πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός του παραστατικού ή το όνομα χώρου που επιθυμείτε να ανανεωθεί, διαφορετικά θα μπορούσε η πληρωμή να μην μπορεί να επαληθευθεί οπότε να μη γίνει καμία πράξη από μέρους μας.

 

Όταν ένα domain κατοχυρωθεί ο πελάτης λαμβάνει email για την πληρωμή που έκανε και επιπλέον email για την  επιτυχή ανανέωση του ονόματος. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν λάβει email ανανέωσης τότε πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας για να δούμε τις ακριβώς έχει συμβεί προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία έγκαιρα.

 

Εάν ένα domain .gr λήξει ο κάτοχος του ονόματος λαμβάνει email και ενημερώνεται πως έχει λήξει. Στη περίπτωση αυτή  έχει δύο εβδομάδες περιθώριο προκειμένου να ανανεώσει το όνομα και μετά από αυτό το χρονικό διάστημα το όνομα αυτό μπορεί να κατοχυρωθεί από οποιονδήποτε.

 

Επειδή στο ίντερνετ δεν είναι εφικτό να εγγυηθεί κανείς πως ένα email που αποστέλλεται θα παραληφθεί από τον αποδέκτη καθόσον από τη φύση του δικτύου μπορεί για πολλούς και διαφορετικούς λόγους ένα email που στέλνεται να μην παραληφθεί, ο πελάτης μας υποχρεούται να παρακολουθεί την ηλεκτρονική αλληλογραφία που τον αφορά και να επικοινωνεί μαζί μας εγκαίρως για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος. Η NET FORCE αποστέλει αποκλειστικά αυτόματη ενημέρωση αλλά ο πελάτης είναι υπεύθυνος για να γνωρίζει τις ημερομηνίες ανανέωσης των domains που τον αφορούν.

 

Η NET FORCE χρησιμοποιεί τα καλύτερα προγράμματα που υπάρχουν σήμερα στην αγορά για την διαχείριση τόσο της φιλοξενίας όσο και των ανανεώσεων και κατοχύρωση των ονομάτων χώρου,  όμως είναι ανέφικτο κάποιος να εγγυηθεί πώς ποτέ  και κάτω από οποιονδήποτε συνθήκη δεν θα μπορούσε ένας τεχνικός ή άλλος λόγος να εμποδίσει την αναμενόμενη καλή λειτουργία των προγραμμάτων, που χρησιμοποιούμε όποτε εφιστούμε τη προσοχή στους πελάτες μας που κάνουν χρήση των προγραμμάτων αυτών να δείχνουν τη μέγιστη προσοχή προκειμένου να είναι βέβαιοι πως κάθε διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και αυτό θα πρέπει να επιβεβαιώνεται από το email που θα πάρουν στο τέλος της εκάστοτε διαδικασίας, από τον αρμόδιο φορέα.

 

Η NET FORCE  δεν φέρει καμία ευθύνη για τις ατέλειες που μπορεί να έχουν τα προγράμματα τα οποία χρησιμοποιεί καθόσον και για τεχνικούς ή άλλους λόγους που θα μπορούσαν να εμποδίσουν την ολοκλήρωση κάποιας από τις διαδικασίες που ολοκληρώνονται αυτόματα από τον πελάτη.

 

Είμαστε στη διάθεση σας για να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα που αφορά τις υπηρεσίες μας με προφορικό ή γραπτό τρόπο σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Η NET FORCE  θεωρείται πως έχει λάβει γνώση ενός αιτήματος από τους πελάτες της όταν αυτό γίνεται με χρήση του προγράμματος υποστήριξης που υπάρχει στο netforce.gr  εφόσον μας το δηλώσουν τηλεφωνικώς.

 

Οι πελάτες μας που επιθυμούν να κάνουμε εμείς την κατοχύρωση ή ανανέωση των ονομάτων τους με μη αυτόματο τρόπο ή να επιβλέψουμε την όλη διαδικασία μπορούν να μας το αναθέσουν με επιπλέον χρέωση 10 € ανά domain.


Η χρήση του αυτόματου συστήματος μας από τους πελάτες μας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων από μέρους τους